Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската банда Lek City Case представят новия си сингъл и видео

Бургаската банда Lek City Case представят новия си сингъл и видео

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case през лятото на 2021 и бандата е готова да го сподели с публиката на 3 септември.

Премиерата на Doreen е в бар Barabar този петък, 03.09.

На 3 септември излиза официално третият сингъл на саутърн рок бандата от Бургас Lek City Case.

Може да бъдете сред първите, които ще гледат видеото за призрачната DOREEN и то – в компанията на цялата група и актрисата в главната роля - Илиана Коджабашева, този петък в Barabar. Гост водещ на парти премиерата в бара зад Летния театърв Бургас е Стефан Минчев. 

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case през лятото на 2021 и бандата е готова да го сподели с публиката на 3 септември. Премиерата онлайн в официалния YouTube на групата.

С безценната подкрепа на Община Бургас и Projector Plus.

Lek City Case e пост-гръндж, саутърн слъдж рок група, родена в Бургас през 2013. След поредица от неприятни моменти, сред които - загуба на основен член от групата и многобройни смени на други, групата се събужда за нов живот през 2019. Lek City Case се захваща сериозно за работа по авторски материал, записва чисто нови песни и участва на няколко местни фестивала и концерта. През 2020 Lek City Case правят и първите си професионални студийни записи в Audioslot в София под зоркото наблюдение и ръководство на всемогъщия Васко Райков от Odd Crew и издават дебютния си сингъл „Broken“. Парчето връхлита изневиделица и няколко пъти попада на първото място в единствената българска национална рок класация - Reynaers Top 30. След пандемичната пауза, през 2021 групата започва работа с Projector Plus, взима участие в няколко летни фестивала и концерти, пуска втората си песен Head ERЯОR, a сега – са готови с третия си авторски сингъл Doreen.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега