Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски деца редят изложба на ценности този петък в НХК

Бургаски деца редят изложба на ценности този петък в НХК

Бургаските деца ще подредят изложба на ценности за жителите и гостите на града на 11.08.2023/петък/ от 17:30 часа във фоайето на НХК.

"Елате да ни подкрепите в желанието да направим добро! Задайте ни въпроси, помогнете ни да преодолеем сценичната треска, да затвърдим вярата във възможностите си и да се адаптираме в различни ситуации.“ Този апел отправят към бургазлии децата и екипът на частно училище в морския град.


Бургаските деца ще подредят изложба на ценности за жителите и гостите на града на 11.08.2023/петък/ от 17:30 часа във фоайето на НХК. Уважение, откритост, творчество, адаптивност и сътрудничество са добродетелите, които децата материализират в своите проекти. Организаторите са подготвили и редица интересни предизвикателства, с които малките и по-големи гости на събитието могат да проверят собствените си умения за адаптация, да открият твореца в себе си, както и готовността си за сътрудничество и откритост. Изложба с акцент добродетели, подготвена от толкова малки деца (6г-10г) се провежда за първи път в Бургас.  

Посетителите ще могат да се насладят на арт инсталации, макети и проекти, изработени с усърдие и любов от младежите. Събитието е част от Лятна академия, в рамките на която деца на възраст от 6 до 10 години, се обучават по метода на проектно-базираното обучение - преживяване на академичните знания през спектъра на емоции, сетивност, практическа дейност и развиване на критично мислене (вземане на обмислени решения и разумни преценки). 


Творбите на децата показват на практика как ценностите и добродетелите намират своето отражение в математиката, българския език, природните науки и изкуството. Всичко, изработено от учениците, е резултат от личния им труд и вдъхновение, чрез нестандартни подходи, провокиращи въображението им. Рисуване и работа с глина със затворени очи,  физически предизвикателства с цел изграждане на адаптивност, театър на сенките и ролеви игри, са само част от дейностите, заложени в творбите на малките таланти. 


"Вярваме, че изложбата ще бъде интересна за вашите деца и за детето във вас самите. Вярваме, че можем да създадем приятелства в среща-разговор по акцентираните ценности и добродетели. Подготвили сме ви и изненади, с които да предизвикате себе си", съобщават организаторите. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега