Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски наркодилър получи година и 8 месеца условно

Бургаски наркодилър получи година и 8 месеца условно

Наказание от 1 година и 8 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години и 6 месеца изпитателен срок, ще търпи Иван Цифондарев от гр. Бургас. То е наложено с одобреното днес от Окръжен съд – Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело в досъдебното производство, сключеното между младежа и Окръжната прокуратура.

Наказание от 1 година и 8 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години и 6 месеца изпитателен срок, ще търпи ИванЦифондарев от гр. Бургас. То е наложено с одобреното днес от Окръжен съд –Бургас  споразумение за решаване нанаказателното му дело в досъдебното производство, сключеното между младежа иОкръжната прокуратура.                

Посилата на споразумението той е признат за виновен в това, че на 02.08.201З г. вгр.Бургас, без надлежно разрешително по Закона за контрол върху наркотичнитевещества и прекурсорите (ЗКНВП) и Наредбата за условията и реда за разрешаванена дейностите по този закон, в себе си и в жилището си в гр.Бургас, е държал 9пакетчета с марихуана с общо тегло - 303,766 грама на обща стойност -1822,59лв., с цел разпространение.                

Съсспоразумението Цифондарев признава вината си и декларира, че се отказва отразглеждане на делото по общия ред. Той приема последиците му на влязла в силаприсъда.                

Окръженсъд – Бургас прецени, че предложеното от Бургаската Окръжна прокуратураспоразумение отговаря на изискванията на закона и морала и го одобри. Съдътпостанови веществените доказателства по делото - наркотичното вещество, дваброй електронни везни и опаковките на марихуаната да бъдат унищожени.               

Определениетона Окръжен съд – Бургас е окончателно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега