Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски велоентусиасти се включиха в Международната колообиколка

Бургаски велоентусиасти се включиха в Международната колообиколка

Сред бургаските участници откриваме имената на Христо Арабаджиев, Иван Колев и Senna Ayd от Клуб на любителите "Колоездачи". Тримата участват за първи път, но вече планират да включат в програмата си следващото издание, дори да запишат за участие и семействата си.

Бургаски велоентусиасти от клуба на любителите "Колоездачи" се включиха в ХІІ Международна колообиколка, организирана от община Свиленград, с подкрепата на кмета на Одрин. Общо 12 души от всички 600 велосипедисти, взели участие в 113-километровия преход, са представители на Бургас и Поморие. Сред тях имаше и една дама.

Стартът бе даден в неделя сутринта, от 8:30 ч., пред сградата на Областна администрация -  Свиленград. Оттам, общо 600 почитатели на велоспорта от България, Турция и Гърция преминаха по предварително определеното трасе с дължина 113 км. Крайната дестинация бе Одрин.

Сред бургаските участници откриваме имената на Христо Арабаджиев, Иван Колев и Senna Ayd от Клуб на любителите "Колоездачи". Тримата участват за първи път, но вече планират да включат в програмата си следващото издание, дори да запишат за участие и семействата си.

"Кара се бавно,идват и деца, скоростта е за разходка, посещават се забележителности, крепости,църкви. Организацията беше перфектна, имаше осигурени линейки и придружаващиколи по целия път. По  трасето има зониза напитки и храна, за да се подкрепим. В Одрин ни посрещнаха изключителносърдечно - кметът на града  ни поздрави,посрещнаха ни с оркестър,  започнафестивал с богата програма и томбола. Късметът беше на страната на Диана Митеваот Бургас, която обра наградите", разказаХристо.

От Клуба на любителите"Колоездачи" - Бургас напомнят, четази година града ни се бори за наградите на Велоеволюция "До работа сколело". Всеки, който иска да участва може да се включи на страницата на инициативата, като записва изминатите километри всекиден.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега