Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските малчугани напредват с английския език

Бургаските малчугани напредват с английския език

С добри резултати завършва първата учебна година, в която английският навлезе масово във всички детски градини на Бургас. По инициатива на кмета Димитър Николов световният бизнес език вече се преподава два пъти седмично на подрастващите. Обучението е безплатно и стана част от официалната програма, докато преди родителите харчеха допълнително за тези уроци.

С добри резултати завършва първата учебна година, в която английският навлезе масово във всички детски градини на Бургас. По инициатива на кмета Димитър Николов световният бизнес език вече се преподава два пъти седмично на подрастващите. Обучението е безплатно и стана част от официалната програма, докато преди родителите харчеха допълнително за тези уроци, припомнят от пресцентъра на Общината.

От миналия септември до днес английски език по системата "Play and Talk with Echo" овладяваха 4290 деца от III и IV група на всички детски заведения в община Бургас, както и деца от подготвителните групи на 12 училища.През месец февруари бе проведена анкета сред родителите. В нея бяха включени 32 детски заведения и 7 училища, намиращи се в  различни  райони на града.

Представителната извадка е от 2677 попълнени анкетни карти. Това  са 64,12 % от всичките  родители, заявили желанието си децата им да изучават английски език.Много голям процент от анкетираните - 90,40, одобряват ранното чуждоезиково обучение. Те са на мнение, че изучаването на английски в тази възраст ще допринесе за цялостното развитие на децата.

В края на учебната година ще се проведат открити занятия пред родителите във всички групи.

- На 17 май от 16,30 часа в ЦДГ №2 "Ханс Кр. Андерсен" /филиал/ - учител Силвия Челебиева;

- На 18 май от 16,30 часа в ЦДГ № 17 "Раковина" - учител Елена Ташева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега