Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските медици и пациенти получиха празничен рибен курбан за Никулден

Бургаските медици и пациенти получиха празничен рибен курбан за Никулден

Идеята традиционният рибен курбан да не бъде раздаван на обичайните градски пунктове, беше на бургазлии, които се включиха в анкетата на Общината.

Всички бургаски медицински екипи и пациенти получиха днес печена риба и рибен курбан по случай празника на града - Никулден. От името на бургазлии бяха раздадени общо 3000 порции на всички социални центрове и болнични заведения, работещи в празничния ден.

"Това е нашият подарък, знак на съпричастност от всички бургазлии и нашето голямо БЛАГОДАРЯ към хората в бели престилки. Да им пожелаем да имат сили и да са здрави, защото имаме нужда от тях! На този свят ден, нека пожелаем бързо оздравяване на всички болни и светли дни на социално уязвимите ни съграждани!", пожела кметът Димитър Николов.

Рибената чорба е приготвена от готвачите на остров Света Анастасия, а печената риба е от кухнята на Домашния социален патронаж.Идеята традиционният рибен курбан да не бъде раздаван на обичайните градски пунктове, беше на бургазлии, които се включиха в анкетата на Общината. По този начин гражданите на Бургас за пореден път в условията на сложна епидемиологична обстановка се обединиха, за да покажат своята съпричастност към тежкия и отговорен труд на хората с бели престилки, както и да зарадват всички пациенти.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега