Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаският бряг събра художници от три страни на пленер

Бургаският бряг събра художници от три страни на пленер

Бургаският бряг събра художници от три страни на пленер по живопис. В рамките на семинара бяха организирани и кулинарна изложба и детска творческа работилница.

Бургаският бряг събра художници от три страни на пленер по живопис. Творците от България, Гърция и Украйна подредиха изложба от над 40 картини с морски мотиви от Бургас. На откриването присъстваха председателят на Общинския съвет в КомотиниХаралампидис Нотис и зам.-кметът по култура и образование на Бургас ЙорданкаАнаниева, както и председателят на Дружеството на бургаските художници МиткоИванов.

„Във всяка от експонираните тук творби намирам частица от Бургас исмятам, че освен в картините, художниците ще отнесат част от града ни и в своитесърца и ще се връщат често на нашия бряг”, каза Йорданка Ананиева. Организаторитена Изложбата отправиха предложение към г- жа Ананиева Пленерът „Черноморскапалитра” да бъде вписан в Празничния културен календар на Община Бургас.

В рамките на семинара бяха организирани и кулинарна изложба и детска творческа работилница. Най-интересните творби на малчуганите бяха ръчно изработени капани за сънища, писма в бутилки – нарисувани по метода декупаж, бижута и голям брой рисунки с морски мотиви. А най-малката участничка в работилницата бе едва на годинка и половина.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега