Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаският кмет стана зам.-председател на ГЕРБ

Бургаският кмет стана зам.-председател на ГЕРБ

Бойко Борисов остава лидер на ГЕРБ. Той беше преизбран от националното събрание с почти пълно единодушие. Борисов вече има трима заместници - бургаският кмет Димитър Николов, Йорданка Фандъкова и Цветан Цветанов.

Бойко Борисов остава лидер на ГЕРБ. Той беше преизбран от националното събрание с почти пълно единодушие. Борисов вече има трима заместници - бургаският кмет Димитър Николов, Йорданка Фандъкова и Цветан Цветанов. Делегатите на форума избраха за членове на Изпълнителната комисия Цецка Цачева, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Румяна Бъчварова. В нея влизат и тримата заместник-председатели, както и председателят на партията.

Борисов отново даде заявка, че ГЕРБ ще е първа политическа сила на евроизборите. „Ще има много тежки още един-два месеца, докато победим през май. Тогава вече страхът в хората ще почне да преминава. Сега е тиха ярост, защото има страхливи хора. Десетки хиляди всяка вечер минаваха по улиците на София. Те не са станали по-доволни. Това рано или късно ще избие. Напрежението в страната витае. Затова се опасявам с разиграването на етническата карта“, заяви той, цитиран от „Фокус“.   

„Друга алтернатива, освен ГЕРБ, няма. Оправдават се с нас, защото сме най-силни, само от нас се плашат реално. Какво да ги е страх от партия с 5-7 % – я ги вземат, я не. Знаят, че ще ги победим и затова търсят виновни, че АБВ ще им вземат гласовете”, допълни Борисов.„Не си спомням БСП да е била в такова окаяно състояние, каквото е в момента. Те са толкова уплашени хора. Те самите разбират, че и техният електорат, и техните хора страдат и се мъчат”, посочи той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега