Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии чистят пътя до Солниците

Бургазлии чистят пътя до Солниците

„Да почистим заедно” е новата инициатива на Клуб на любителите „Колоездачи“, Сдружение „SOS-ПТП“ и Фондация „Безопасни улици от Валя“. Почистването ще се проведе 19 октомври, от 10:00 часа. Желаещите да чистят трябва да носят метли, лопати и чували.

„Да почистим заедно” е новата инициатива на Клуб на любителите „Колоездачи“, Сдружение „SOS-ПТП“ и  Фондация „Безопасни улици от Валя“. Почистването ще се проведе 19 октомври, от 10:00 часа. Желаещите да чистят трябва да носят метли,  лопати  и чували.

Първото набелязано место е пътят до Солниците (от паркинга на капаните до бариерата). Там насипите от пясък превръщат карането на велосипед и придвижването пеша в истинско приключение. От двете страни на  пътя има пясък и автомобили, а  хора и велосипедисти се опитват да се  разминат със сложни маневри (за колите),  катерене по дюните( за  пешеходците) и кой както може (за велосипедистите).

„Ние смятаме, че ако почистим тои път с тенденцията почистването да стане ежегодна кампания за по-свободен достъп на всички, която да се прави  от два до три пъти годишно, пътят до Солниците ще придобие по-различен, атрактивен и най- вече по-безопасен облик за всички, които го използват. Несъмнено нашето мнение е, че този път трябва да бъде с ограничен  достъп за автомобили, имайки предвид кошмара, настъпващ в пиковия  летен   сезон, но все пак, ако го почистим заедно ще направим първата крачка  към осъществяване на тази по-голяма цел”, съобщават организаторите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега