Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии гледат грандиозния спектакъл "Железният светилник" на 22 февруари

Бургазлии гледат грандиозния спектакъл "Железният светилник" на 22 февруари

Дни преди да отбележим един от най-светлите български празници – 3-ти март, в Бургас ще гостува грандиозният спектакъл на Театър „Българска армия” –"Железният светилник". На сцената на операта ще излязат 20 доказани актьори, измежду които живи легенди на българския театър.

Дни преди да отбележим един от най-светлите български празници – 3-ти март, в Бургас ще гостува грандиозният спектакъл на Театър „Българска армия” – "Железният светилник". На сцената  на операта ще излязат 20 доказани актьори, измежду които живи легенди на българския театър.

Пиесата по класическото произведение на Димитър Талев идва в нашия град за трети път благодарение на Маруся Русева от „Арт Ателие”. Сега тя е решила да направи цяло турне с трупата от Театъра на армията. Гастролът им ще започне на 19-ти февруари в читалището на Свиленград. На 20 февруари пиесата ще се играе в читалището на Созопол. Поморийци ще могат да видят спектакъла на 21 февруари в залата на кинотеатъра там. Турнето ще завърши с представление в Бургас, което ще се състои на 22 февруари от 19:00 ч. в залата на Операта.

Постановката на Асен Шопов се играе вече втора година при огромен успех в цялата страна. Той е събрал на едно място едни от най-добрите актьори, които България днес има.

Публиката ще има удоволствието да види играта на Васил Михайлов, Стойко Пеев, Александра Сърчаджиева, Явор Бахаров, Нели Монеджикова, Антоанета Добрева – Нети, Лидия Инджова, Ангел Генов, Стефка Янорова, Георги Новаков, Тигран Торосян, Меглена Караламбова, Милен Миланов, Георги Кадурин, Иван Ласкин, Никола Гълъбов, Елена Райнова, Иван Налбантов, Мирослав Пашов.

Билети за постановката “Железният светилник” се продават на касите в Операта  и на тел 0894/898-098 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега