Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии излизат на "мирен протест" срещу строежа на Алепу

Бургазлии излизат на "мирен протест" срещу строежа на Алепу

Проявата ще се състои в петък (12 юни), от 18:45 часа пред сградата на Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) - Бургас на бул. "Стефан Стамболов" 120.

Бургазлии излизат на "мирен протест" под наслов "МореБЕЗбетон! Срещу строежа на Алепу и За Черноморие БЕЗ бетон". Проявата ще се състои в петък (12 юни), от 18:45 часа пред сградата на Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) - Бургас на бул. "Стефан Стамболов" 120.

"Освен строежа на Алепу, за съжаление, по Черноморието ни има и други подобни, макар и по-малки по размер, част от които са откровено незаконни (като строежа в местността Корабите до Синеморец, този в боровата гора над Свети Влас и други). Заради всички тях нека се съберем, да излезем навън и ясно да заявим гражданската си позиция! Да защитим нашето море, нашите плажове! Те са на всички и трябва да бъдат свободни! И са красиви, ако са живи, а не задушени от бетон!". Това гласи призивът на инициаторите, които използват социалната мрежа Facebook за организирането на проявата.

Припомняме Ви, че до 2018 година теренът на плаж Алепу е бил общински. Попадал е и в две защитени местности. След това обаче той бива продаден, а на инвеститора било издадено разрешение за строеж. По документи, строежът, който прилича на 4-етажна сграда, на метри от плажната ивица, всъщност е подпорна стена, която държи земните пластове зад нея, макар никой да не отрича намеренията за построяване на хотел в района.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Давид
    12 юни 2020 12:55

    Странен народ сме .. няма никога доволни все нещо гложди някого, за това укрепване протести за какво ли не протести ами .. след като е законно и са го наредили на ф-ма изпълнител да си върши работата какво не ви става ясно ?

    0 : 0
  • Коки
    12 юни 2020 05:07

    Някой им е платил да протестират, но и те не знаят за какво протестират. Укрепването е наложително и законно

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега