Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии ликвидират болката в кръста с озонолечение

Лек за дископатии, артрити, плексити и др.
Бургазлии ликвидират болката в кръста с озонолечение

След Нова година в Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ "Дева Мария" се въвежда един от най-модерните неоперативни методи на лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, а именно - озонолечението. Лечебното заведение е единственото в областта, което предлага тази услуга.

След Нова година в Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ "Дева Мария" се въвежда  един от най-модерните неоперативни методи на лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, а именно - озонолечението. Лечебното заведение е единственото в областта, което предлага тази услуга.

Доставен е вече един от най-съвременните апарати за производство на озон-кислородна смес с точна концентрация и дозировка. Опорно-двигателният апарат на човека  системно е подложен на напрежение и пренапрежение, което води до  остри или хронични болезнени възпалителни и дегенеративни промени в ставите (артрити, артрози), ставните връзки (лигаментити, периартрити), мускулните сухожилия (тендовагинити, инсерционити, епикондилити), междупрешленовите дискове (дископатии, дискови хернии), както и радикулити, неврити, плексити.

Най-често и с най-голям успех озонотерапията се прилага при лечение на дисковите хернии и техните усложнения. Инжектирането е еднократно и под рентгенов контрол. Принципно озон-кислородната смес се инжектира вътреставно, околоставно, окологръбначно или в огнището на възпалителния процес.

При дискова херния се инжектира директно в междупрешленовия диск. Тази медицинска процедура трябва да се извършва от квалифициран лекар, който определя дозировката според медицинската индикация и пациента. Добрата новина е, че лечението минава по пътеки на НЗОК. 

Лекарският екип на Ортопедичното отделение притежава необходимата квалификация. Инжектирането е безболезнено и без странични усложнения. Не се налага болнично лечение. Озонът има мощно обезболяващо и противовъзпалително действия, добър метаболител регулатор, значително подобрява микроциркулацията, регенерацията и ревитализацията. Озонотерапията допринася за значително повишаване на качеството на живота и подобряване на работоспособността.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега