Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии на протест в защита на горите и девствените плажове

Бургазлии на протест в защита на горите и девствените плажове

Бургазлии излизат на митинг на 14 февруари. Сборен пункт на природозащитниците ще е площад Тройката в 17:30 часа в деня на влюбените, за да изразят неодобрението си срещу строителната инвазия в Иракли, Странджа, Пирин и Родопите. Протестът ще протече успоредно в 9 български града.

Бургазлии излизат на митинг на 14 февруари. Сборен пункт на природозащитниците ще е площад Тройката в 17:30 часа в деня на влюбените, за да изразят неодобрението си срещу строителната инвазия в Иракли, Странджа, Пирин и Родопите. Протестът ще протече успоредно в 9 български града.  

"Човек трябва да защитава това, което обича и това в което вярва. А какъв по-добър ден за това от 14-ти февруари. Нека покажем, че няма да отстъпим от гражданската си позиция. Нека покажем, че няма да отстъпим от Иракли, Странджа, Пирин, Родопи и цялата дива природа на България. Наше конституционно право е като граждани на тази държава да участваме в решенията какво да се случва с нейната територия. Всяка подкрепа е важна. От нас зависи да променим нещата към по-добро", апелират организаторите на инициативата на официалната Facebook страница на събитието "Да защитим българската природа".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега