Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии резервират дата, час и място за сключване на граждански брак вече и онлайн

Бургазлии резервират дата, час и място за сключване на граждански брак вече и онлайн

През последните две години Община Бургас отчита ръст на подаваните заявления за сключване на граждански брак. Расте броят на желаещите за провеждане на изнесени ритуали.

Бургазлии и всички, решили да се венчаят в Бургас, ще могат да резервират дата, час и място за сключване на граждански брак вече и онлайн. Новината за технологичното улеснение за бъдещите младоженци съобщи кметът Димитър Николов в социалната мрежа. 

По думите му само за първата седмица от пускането на онлайн приложението в експлоатация чрез него са направени 120 резервации на дати за сключване на граждански брак. Приложението е достъпно и от раздела за електронни услуги на сайта на Община Бургас или директно ТУК.

Чрез приложението освен дата и час, е възможен избор и на вида ритуал (ритуална зала или изнесен, като във втория случай има възможност за избор на места за провеждане на изнесения ритуал). Може да се направи и проверка за заетост съобразно избора на потребителя.Продуктът отговаря на изискванията на GDPR за защита на личните данни.

През последните две години Община Бургас отчита ръст на подаваните заявления за сключване на граждански брак. Расте броят на желаещите за провеждане на изнесени ритуали. За 2021 г. те са осем пъти повече от подадените през предходната година, а за първите шест месеца на 2022 г. са толкова, колкото за цялата изминала година.

От началото на 2023 г. Община Бургас улеснява желаещите да сключат граждански брак. Резервация на датата, часа и мястото...

Публикувахте от Димитър Николов в Сряда, 11 януари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега