Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии се забавляват на чисто нов лунапарк в Морската

Бургазлии се забавляват на чисто нов лунапарк в Морската

На площ от 2000 кв. метра в Бургас заработи нов лунапарк, който се намира на мястото на стария, в непосредствена близост до Стената на приказките. Увеселителен център „Приказките” е изграден от фирма "Ултими".

На площ от 2000 кв. метра в Бургас заработи нов лунапарк, който се намира на мястото на стария, в непосредствена близост до Стената на приказките. Увеселителен център „Приказките” е изграден от фирма "Ултими".  Тя е член на Международната асоциация на стационарните паркове и атракции и има дългогодишен опит в този бранш.

Фирмата спечели открит конкурс на Община Бургас и ще ползва терена 10 години под наем, като всяка година центърът ще се сертифицира за безопасност от представител на Международната асоциация.

Увеселителен център „Приказките” бе открит официално от кмета на Бургас Димитър Николов и управителя на „Ултими” Едвард Киркоров. В момента паркът има 8 съоръжения, предназначени за игра на най-малките. Тепърва ще се внасят уреди, които да се ползват от по-големите деца, а и от възрастни. Там ще работи и детска почасова занималня, където родители могат да оставят децата си на грижите на аниматори.

Работното време на увеселителния център е от 09 до 22 ч., като в зависимост от метеорологичните условия то ще бъде променяно. Между Община Бургас и инвеститора се водят разговори за изграждане на ледена пързалка през зимния период – в рамките на увеселителния център.

Лунапаркът е достъпен за деца в неравностойно положение. Съвместно с Община Бургас ще бъде определен ден и часови пояс, в който атракционите да бъдат ползвани безплатно от тях.

Паркът ще разполага с 24-часово видеонаблюдение и охрана, които да гарантират безопасността на посетителите. „На прекрасната ни обновена Морска градина й прилича да има лунапарк с нови и безопасни съоръжения. Очаквам с нетърпение да видя останалите атракциони, които ще бъдат поставени тук”, каза кметът Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега