Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии споделят на хартиен свитък идеите си за развитието на града

Бургазлии споделят на хартиен свитък идеите си за развитието на града

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ продължават инициативата, с която стартираха кампанията си за местния вот, а именно да се срещат с граждани на община Бургас в открити приемни.

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ продължават инициативата, с която стартираха кампанията си за местния вот, а именно да се срещат с граждани на община Бургас в  открити приемни.

Те ще бъдат разположени на 5 ключови за града места, където бургазлии  ще имат възможността да отправят своите въпроси, призиви и идеи за бъдещето развитие на Бургас директно на хората, от които зависи то.

В Централна градска част шатрата ще бъде разположена на ул. „Александровска”/градинката до Община Бургас/, в к-с „Славейков” /до новия Търговски център, от страната на Спортна зала „Младост”/, в к-с „Меден рудник” /до блок 452/, в квартал „Долно Езерово” /на площада пред Здравната служба/, в к-с „Изгрев” /пред РУМ „Велека”/.

През последната седмица на предизборната кампания от ГЕРБ са подготвили предизвикателство за всички, които ще посетят шатрите. На голям хартиен свитък бургазлии, без ограничение на време и място, писмено ще могат да споделят своите впечатления, да предложат нови идеи за развитие на града, да изразят несъгласие или просто да подкрепят кандидатите на ГЕРБ. В откритите приемни свитъците ще са на разположение на гражданите всеки ден до закриването на кампанията от 10.00 ч. до 18.00 ч.

Какво ще се случи с посланията на бургазлии предстои да разберем на финала на предизборната кампания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега