Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийката Гергана Стоянова спечели „Икар“

Бургазлийката Гергана Стоянова спечели „Икар“

"Благодаря на всички, от Господ горе, до публиката долу! И като споменавам Господ, нека помним – в началото бе словото, не златото!"

Чаровната бургаска актриса Гергана Стоянова, спечели награда „Икар“ в категория „Дублаж“, за ролите на Елиза и Мария в румънския сериал „Влад“ и всички жени в „ Убийство в Ориент експрес“.“

"Обслужвам този глас от много години, но без вдъхновението от проф. Надежда Сейкова и усилията на проф. Диана Борисова, нямаше да е това, което е! И без ролите, които имах честта да озвуча, нямаше да имам шанс да държа Икар в ръцете си! Благодаря на колегите, с които си партнирахме във "ВЛАД" и "УБИЙСТВО В ОРИЕНТ ЕКСПРЕС"! На режисьора на дублаж Добрин Добрев за шанса, който ми даде! Благодаря на всички, от Господ горе, до публиката долу! И като споменавам Господ, нека помним – в началото бе словото, не златото! Бих се радвала всички да чуват гласа на българската култура и изкуство, а не просто да се надяват на златни статуетки.“, пише в страницата си във Фейсбук магнетичната д-р Грънчарова от сериала „Откраднат живот“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега