Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийката Мари Славова с нова престижна титла от брейк състезание

Бургазлийката Мари Славова с нова престижна титла от брейк състезание

Бургаската световна шампионка по брейк за 2011 година Мари Славова „Queen Mary” се завърна от международното състезание „Hip Opsession” с престижното второ място в лигата на професионалния брейк танц.

Бургаската световна шампионка по брейк за 2011 година Мари Славова „Queen Mary” се завърна от международното състезание „Hip Opsession” с престижното второ място в лигата на професионалния брейк танц.

Състезанието се проведе на 9 Февруари в Нант, Франция. В него взеха участие брейк танцьори от цялото земно кълбо.  Фестивалът е най-престижния форум за брейк танц в Европа и един от най-престижните в света.  В състезанието могат да участват само поканени от организаторите танцьори с високи постижения в брейк танца.   Queen Mary взе участие в надпреварата на осемте най-добри брейк момичета в света.  Нейни съпернички бяха танцьорки от Франция, Япония, Испания, Англия, Ирландия и Русия.

Състезанието на брейк момичетата се проведе в индивидуално надиграване.  Queen Mary беше най-младата участничка в групата на професионалните брейк танцьорки. На финала тя се състезава с представителката на Япония – AYUMI.Треньор на Мари е Христо Андонов – Черния от Брейк Клуб „Бляк Стайл”.  „Подготовката на Мари за състезанието беше тежка, но даде отлични резултати” заяви Черния.

„Тя впечатли както публиката, така и журито с перфектната си подготовка и изпълнение и се превърна в откритието на фестивала. Състезанието продължи 6 часа. В 4 от тях, коментаторите на състезанието говориха за Мари”, допълни  Христо Андонов – Черния.

Титлата от „Hip Opsession” e с изключителна стойност за българския Брейк танц. Състезанието е форум на най-добрите професионални брейк танцьори в света. Журито на състезанието включваше международни звезди в областта на Брейк танца от Финландия, Съединените Щати, Франция и Русия  - FOCUS (FIN) ,KEN SWIFT (USA), LILOU (FRA), KAREEM (USA), YAN THE SHRIMP (RUS).

<iframe width=447 height=335 src=http://www.youtube.com/embed/g-o_ggfygqw frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега