Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия преби и ограби жена, потроши и автомобила ѝ

Бургазлия преби и ограби жена, потроши и автомобила ѝ

Задържан е за срок от 72 часа

Служители от Районно управление – Поморие съвместно със служители от БНТЛ установили извършителя на противозаконното отнемане на л.а. „Митцубиши Колт“, с бургаска регистрация, собственост на 45-годишна бургазлийка, осъществено на 02/03.12.м.г. от района пред бл. 26 в к-с „Изгрев“ - това е 44-годишен бургазлия, на когото е повдигнато обвинение за извършеното престъпление. Автомобилът е открит изоставен край с. Медово, общ. Поморие с нанесени умишлени повреди по него. 

Констатирано е, че бургазлията осъществил и второ криминално деяние спрямо бургазлийката – грабеж на раница, съдържаща сумата от 400 лв., лични документи и мобилен телефон. Грабежът е извършен около полунощ на 19.12.м.г. в района пред бл. 26 в к-с „Изгрев“, когато 45-годишната жена е нападната от маскиран мъж, който след нанасянето на няколко удара по тялото, ѝ отнел раницата и побягнал. 

Служителите на Пето Районно управление – Бургас със съдействието на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас установили, че извършител на деянието е 44-годишният бургазлия, който направил пълни самопризнания. Бургазлията е привлечен в качеството си на обвиняем и с постановление на наблюдаващия делото районен прокурор е задържан за срок до 72 часа. Работата по случаите продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега