Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бурното море взе четири жертви през уикенда по Южното Черноморие

Бурното море взе четири жертви през уикенда по Южното Черноморие

22-годишен младеж се удави край Созопол през почивните дни, след като се хвърли в бурното море, в неохраняема зона, в района на разкопките до «Старото училище».

22-годишен младеж се удави край Созопол през почивните дни, след като се хвърли в бурното море, в неохраняема зона, в района на разкопките до «Старото училище». Сигналът за давещия се младеж е получен в събота в 17.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Созопол. 22-годишният И.С. от Бургас скочил от скалите в морето и около 20 мин. правил опити да изплува и да се качи по скалите към брега. След неуспешните опити тялото му изчезнало във водата, като изплувало на следващия ден около 16.30 ч. в залива на градския плаж в Созопол.

В неделя, в 18.35 ч. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение за друг удавен мъж, чийто труп е забелязан в морето на плажа пред хотел «Бургас» в Слънчев бряг. Установено е, че това е 47 -годишният унгарски турист Й.Й. от гр. Мишхолц, пристигнал в България, като неорганизиран турист и отседнал в х-л «Дюн резиденс». Същият влязал да се къпе при бурно море и след като е нямало спасители на плажа. Смъртта е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър.

Пак вчера около 14.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение за удавен мъж на плажа «Вромос» край Черноморец.  Това е 49-годишен софиянец, отседнал на квартира в Черноморец. Смъртта е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ - Созопол.

В Районно управление «Полиция» - Созопол, в събота, малко след 9:30 е получено съобщение и за удавен човек на централния плаж в Черноморец. Установено е, че около 09.15 ч. на неохраняемия централен плаж се удавил 60-годишния С.И. от с. Врачеш, общ. Ботевград. Смъртта е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ - Созопол.  Четирите трупа са откарани за аутопсия в МБАЛ Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега