Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бягало ли е 2-годишно дете от двора на детска градина в Бургас?

Бягало ли е 2-годишно дете от двора на детска градина в Бургас?

От детската градината обаче твърдят, че момиченцето не е напускало двора на градината.

Избягало ли е дете на 2 години от детска градина „Иглика” в Бургас? Момиченцето е посетило заведението вчера за първи път, а в социалните мрежи жена твърди, че го е намерила извън територията на градината. Случайната минувачка разказва как вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Детето било уплашено и треперило. След това жената върнала 2-годишното момиченце на госпожите.

От детската градината обаче твърдят, че момиченцето не е напускало двора на градината.„Случката, за която говорим, се е разиграла вчера по обяд. Децата от първа яслена група бяха навън, на площадката, обособена за игра. Към 11:15 децата са били прибрани от медицинската сестра и от детегледачката в групата. Броят на децата за деня беше 16. През това време аз бях на обиколка из двора и посещавах други групи, разговарях с колеги. Влизайки в един от павилионите, прочетох, че дете в комплекс „Славейков”, е направило опит да избяга от детска градина. Категорично детето не е излязло от двора на детската градина”, заяви пред NOVA директорката на детска градина „Иглика” Стоянка Атанасова.

Постът на жената, която е писала поста, е изтрит, майката на детето я е помолила да направи това.Обикновено вратата на двора на градината се заключва, вчера е била затворена, но не и заключена. Възпитателката, която е допуснала грешката, е освободена от работа. Това е станало по нейно желание. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега