Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бяла смърт покоси бежанец край Резово

Бяла смърт покоси бежанец край Резово

Бежанец стана жертва на измръзване край Резово, съобщиха от пресцентъра на МВР. Предполага се, че мъжът е бил част от група, преплувала Резовска река в опита си да премине нелегално от Турция в България.

Бежанец станажертва на измръзване край Резово, съобщиха от пресцентъра на МВР. Предполагасе, че мъжът е бил част от група, преплувала Резовска река в опита си дапремине нелегално от Турция в България. Тялото му е открито на 12-ти декемвриот гранични полицаи от Царево. Резултатите от аутопсията потвърждават теорията,че бежанецът е починал в следствие на измръзване.

Самоличността намъжа все още не е известна. За него е знае само, че е на около 30 години с тъменцвят на кожата. Обстоятелствата около смъртта му все още се изясняват. Разследващитеизказват предположението, че мъжът се е загубил или отклонил от по-голяма групабежанци. По всяка вероятност, ниските температури и мокрите дрехи на жертвата сапричинили мозъчен кръвоизлив, довел до смъртта му.

Съдебните медициса категорични, че не може да става дума за насилствена смърт. По тялото набежанеца не са открити никакви следи, които да говорят за посегателство.

Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега