Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Царски гозби в кулинарно парти на НДСВ

Царски гозби в кулинарно парти на НДСВ

Женска либерална мрежа и НДСВ Бургас организираха кулинарно парти под наслов „Различни, но заедно” в разгара на Коледните празници.Специален гост на тържеството бе 8-годишната талантлива гимнастичка Анастасия Куценко, донесла на Бургас 6 златни медала от престижни състезания.

Женска либерална мрежа и НДСВ Бургас организираха кулинарно парти под наслов „Различни, но заедно” в разгара на Коледните празници. В офиса на партията в крайморския град, нейни членове ,  симпатизанти и гости се насладиха на възхитителните гозби, представящи най-доброто от българската, руската, гръцката и еврейската кухня. Вареники с картофена плънка, питка със сирене и тиква, еврейски сладки, различни рибни специалитети показаха по най-атрактивния и вкусния начин талантливите представителки на различни етноси.

Акцент на празничната трапеза бе кътът с царски гозби, който включваше царски сърми със специалната подправка риган, торта-ордьовър от палачинки, в чиято плънка бе включен като пикантен акцент майонеза с горчица, риба-барбун и разбира се празничната торта. Не липсваха и отбрани вина от Сунгурлаския край.

Специален гост на тържеството бе 8-годишната талантлива гимнастичка Анастасия Куценко, донесла на Бургас 6 златни медала от престижни състезания. Младото дарование, чиято заветна мечта е да стане българска гражданка, получи специален подарък от Женската либерална мрежа, която ще осигури участието на талантливата гимнастичка в международен турнир „Царица Йоанна”, който ежегодно се провежда през август във Варна. За празничната и непринудена обстановка на партито помогна и томболата, донесла  коледни подаръци на гостите на тържеството.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега