Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Частната фирма "Крон" отговаряла за сигурността на конференцията на ДПС

Частната фирма "Крон" отговаряла за сигурността на конференцията на ДПС

Частна фирма е отговаряла за охраната в залата, където се проведе конференцията на ДПС, съобщи по време на брифинг началникът на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков.

Частна фирма е отговаряла за охраната в залата, където се проведе конференцията на ДПС, съобщи по време на брифинг началникът на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков. Той посочи още, че на 10 януари е получил писмо от ДПС по повод предстоящата конференция,  в което са посочили, че фирмата „Крон", която охранява НДК, ще се грижи за вътрешната сигурност на форума.

Коджейков каза, че след получаването на писмото е имал среща с организаторите на конференцията, с които са решили НСО да правят проверки по нужда за опасни вещества на хора, които изгледали съмнително. Той обаче отказа да посочи колко точно служители на НСО са били ангажирани с форума, заявявайки, че са били толкова, колкото е необходимо.     "Дал съм разпореждания (ден след като получих писмото от ДПС, на 11 януари) за писмен анализ дали има опасност от посегателство над г-н Доган. Потвърдено бе, че г-н Доган трябва да бъде с охрана", коментира още Коджейков.

Шефът на НСО посочи още, че след като бъдат прегледани записите от животи предаване и се анализира ситуацията как Енимехмедов е успял да премине и да стигне до Доган, ще може да каже дали е имало пропуски в сигурността на конференцията на ДПС.  

Според делегатите Енимехмедов е успял да влезе в НДК с пропуск, издадена за друг форум на партията - младежката конференция на ДПС, проведена в края на миналата година. Не е ясно откъде е минал, защото на входа на залата имало скенер, който проверявал всички влизащи за оръжие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега