Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Челси е новият клубен шампион на Европа

Челси е новият клубен шампион на Европа

Челси за втори път печелят трофея.

Челси е новият европейски клубен шампион, след като победи с 1:0 Манчестър Сити във финала игран в Порто на Ещадио до Драгао! 

Попадението за сините от Лондон падна в 42-ата минута когато Мейсън Маунт изведе Кай Хавертц сам срещу вратаря, след което германецът го преодоля и порази опразнената врата. Така Челси за втори път печелят трофея. През 2012г. след дузпи победиха Байерн Мюнхен и вдигнаха купата насред Мюнхен. Въпреки, че от мнозина "гражданите" бяха считани за фаворит, на терена момчетата на Томас Тухел превъзхождаха съперниците си през целия двубой. Футболистите на Сити имаха един - единствен точен удар в очертанията на вратата за 90 мин. Дори дадените от съдията Антонио Матеу Лаос 7 допълнителни минути на втората част, не бяха достатъчни за играчите на Гуардиола да променят резултата. Небесносините от Манчестър имаха претенции за дузпа в 61-вата минута за игра с ръка на Рийс Джеймс, но ВАР отчете, че няма нарушаване на правилата и резултатът остана непроменен. 

Така, година след загубения финал от Байерн в Лисабон, Томас Тухел  успя да триумфира в турнира. На другия полюс е колегата му Пеп Гуардиола, който вече десет години не успява да спечели престижния трофей.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега