Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цената за парно в Сливен остава непроменена

Цената за парно в Сливен остава непроменена

„Топлофикация Сливен” няма да промени цената на парното и горещата вода за битовите си абонати, въпреки решението на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/ за поскъпване на природния газ с 4.7% и повишение в пределните цени за топлоенергията.

„Топлофикация Сливен” няма да промени цената на парното и горещата вода за битовите си абонати, въпреки решението на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/ за поскъпване на природния газ с 4.7% и повишение в пределните цени за топлоенергията. Със символичните 0.5%, или с 40 стотинки за МВтч, ще поскъпне единствено топлоенергията, подавана към стопанските потребители.  

През тази година „Топлофикация Сливен” приключи  отоплителния сезон с 3000 абонати повече. И след края на зимата дружеството не повиши цената на топлата вода – вече втора година тя остава неизменно 6 лв. за куб.м.    90% от всички потребители на топлинна енергия в Сливен носят званието „лоялен клиент”, което означава, че в срок заплащат сметките си.

За улеснение на клиентите си компанията стартира пилотен проект за дистанционно отчитане, въведе и възможности за плащане по електронен път чрез глобалната система “ePay”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега