Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Ченгене скеле“ очаква посетители този уикенд

„Ченгене скеле“ очаква посетители този уикенд

Жители и гости на Бургас ще имат възможността да преживеят приключение с кораб „Анастасия“ до красивото рибарско селище. Той ще отплава на 3 и 4 юни от Магазия 1, и двата дни с начален час 11.00

Искате да посетите атрактивния културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“, но и да се насладите на разходка по море? Този уикенд жители и гости на Бургас ще имат възможността да преживеят приключение с кораб „Анастасия“ до красивото рибарско селище. Той ще отплава на 3 и 4 юни от Магазия 1, и двата дни с начален час 11.00.

В съботния ден пътят до Ченгене скеле ще бъде затворен за автомобили поради провеждането на спортното събитие “Lion Heart Utopia Cross Triathlon”. Ето защо можете да изберете алтернативен транспорт с кораб, за да прекарате един чудесен ден в туристическия комплекс.

Комплексът се намира до едноименното рибарско селище и в него, в три експозиционни къщички, са представени рибарските традиции. Посетителите ще могат да се потопят в тайните на живота на морските вълци и да разгледат интересни принадлежности от бита им. Най-любопитните могат да опитат уменията си в плетене на мрежи и морски възли. Ресторантът предлага автентични рибни рецепти, а в кафенето можете да се разхладите с прохладни напитки.

Децата са добре дошли - за тях на разположение е атрактивна площадка в безопасна среда.Престоят в КТК „Ченгене скеле“ ще бъде до 14.00 ч., след което всички посетители ще отплават обратно към Бургас.

Необходимо е да направите своята резервация за пътуване на тел. 0882 004 124.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега