Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец е на финал за Купата за първи път от 49 години

Черноморец е на финал за Купата за първи път от 49 години

Мачът за златото ще бъде изигран утре (неделя) от 18:00 часа.

Баскетболният отбор на Черноморец Бургас си проправи път до финала в турнира за Купата на България. Селекцията на Васил Евтимов мина през драма и оцеля срещу Рилски спортист със 75:73 във втория полуфинал, изигран в „Арена Бургас“. Мачът се превърна в спиращ дъха трилър, особено в края, когато баскетболистите на Любомир Киров наваксаха двуцифрено изоставане, но Алекс Уандие влезе в ролята на спасител и продупчи билета на действащите вицешампиони, които ще спорят за въпросния трофей след 49-годишна пауза. 

От сметките на бургаския тим преди началото на полуфинала отпадна капитанът Христо Захариев, който е получил контузия в прасеца. На финала Черноморец ще има за съперник Спартак Плевен, който отстрани Балкан в първия полуфинал. Мачът за златото ще бъде изигран утре (неделя) от 18:00 часа.

Шон Смит даде криле на Черноморец със своите 17 точки и 14 борби. Травис МакКонико се разписа с 15, 7 овладени под двата ринга топки и 7 асистенции, Ладериън Грифин ги последва с 14 точки.  Алън Арнет и Чавдар Костов се отчетоха с по 15 точки за Рилски, като първият се прибра в съблекалнята и с 5 борби. Майкълин Скот реализира 13, Джон Флорвиъс се отличи с 12 и 6 овладени под двата коша топки. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега