Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец и Община Бургас откриха междуучилищния турнир

Черноморец и Община Бургас откриха междуучилищния турнир

Черноморец-Бургас и Община Бургас откриха официално третото издание на междуучилищния турнир за купа Бургас 2013. Това се случи непосредствено преди мача реванш на „акулите“ за купата, срещу тима на Монтана. Стартът беше символично даден от заместник кмета на града доктор Лорис Мануелян, който приветства всички участници и им пожела борбеност, желание за победа и честна игра.

Черноморец-Бургас и Община Бургас откриха официалнотретото издание на междуучилищния турнир за купа Бургас 2013. Това се случинепосредствено преди мача реванш на „акулите“ за купата, срещу тима на Монтана.Стартът беше символично даден от заместник кмета на града доктор Лорис Мануелян,който приветства всички участници и им пожела борбеност, желание за победа ичестна игра.

На стадион „Лазур“ присъстваха още Веселина Деведжиева, коятоотговаря за отдел спорт в община Бургас, Валентин Заяков – председател наасоциацията за плажен футбол и волейбол в България, изпълнителния директор наклуба Пламен Киряков и един от основните деятели на турнира Пламен Крумов.

Ръководството на Черноморец-Бургас се беше постарало даамбицира всички участници в надпреварата с награди. Всеки отбор получи топка,лакомства и рекламни постери на отбора.

Междуучилищният турнир се организира за трета година отПСФК Черноморец-Бургас със съдействието на Община Бургас и РИО Бургас. Втазгодишната надпревара участват 3 възрасти деца, разделени в две групи. Ведната се състезават деца, родени през 2002-ра година, а в другата – 2003-та и2004-та година. Мачовете се провеждат на терена в спортен комплекс „Изгрев“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега