Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец победи Ботев Враца с 2:0

Черноморец победи Ботев Враца с 2:0

Отборът на „Черноморец-Бургас” записа победа като гост на „Ботев” Враца с 2:0. Срещата започна сравнително равностойно, без опасни положения в първите минути. В 18-та минута нападателят на „Черноморец” Лорис Арно се контузи и беше принудително заменен от Преслав Йорданов.

Отборът на „Черноморец-Бургас” записа победа като гост на „Ботев” Враца с 2:0. Срещата започна сравнително равностойно, без опасни положения в първите минути. В 18-та минута нападателят на „Черноморец” Лорис Арно се контузи и беше принудително заменен от Преслав Йорданов. В 25-та минута гостите от Бургас създадоха първото опасно положение. Балджийски стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на домакините успя да избие.

10 минути по-късно Велелин Филипов също имаше шанс при разбъркване в наказателното поле, но до гол не се стигна. Попадението стана факт в последната минута на първата част, когато Преслав Йорданов засече с глава центриране от корнер и изведе „акулите” напред в резултата. През втората част бургазлии дадоха инициативата на домакините, които имаха няколко много добри възможности да се върнат в мача, но вещите намеси на Стоян Колев и късметът не позволиха това да се случи.

Въпреки домакинския натиск, момчетата на Димитър Димитров сложиха край на интригата в 82-та минута. Влезлият като резерва Гаел се възползва от неразбирателство между стражът на домакините и защитник, и се разписа за 2:0. До края на двубоя преднината можеше да стане и класическа, но ударът на Балджийски мина над напречната греда.

„Акулите” продължават да заемат 6-то място във временното класиране, имайки в актива си 37 точки. В следващия кръг черноморци приемат тима на „Берое”. Срещата е на 28-ми април /неделя/ от 18:00 часа.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега