Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец победи Етър с 2:1

Черноморец победи Етър с 2:1

Отборът на „Черноморец-Бургас“ записа пета поредна победа в шампионата, побеждавайки тима на „Етър“ Велико Търново с 2:1.

Отборът на „Черноморец-Бургас“ записа пета поредна победа в шампионата, побеждавайки тима на „Етър“ Велико Търново с 2:1. Черноморци държаха инициативата през целия двубой, но накрая свалиха темпото и допуснаха гол в своята врата.

Бургазлии успяха да поведат още в 11-та минута. Венелин Филипов намери Венцислав Христов, който хубаво се освободи, стреля и след рикошет топката се озова в мрежата на гостите. Тимът на „Етър“ отвърна с две положения, но Стоян Колев отново показа завиден рефлекс. В средата на първата част Паланков опита удар от далеч, но топката мина встрани от вратата.

В 42-та минута Венци Христов отбеляза втори гол, след хубав пас на Уатара. През второто полувреме отново „акулите“ бяха доминиращият отбор. В 71-та минута Венци Христов можеше да направи хеттрик, но ударът му мина над вратата. Малко след това гостите останаха с човек по-малко, след като Тихомир Трифонов беше директно изгонен за нарушение срещу Уатара.

В последвалия пряк свободен удар, Жереми Фо-Поре беше много близо до гола, но топката беше избита в корнер. До края на мача момчетата на Димитър Димитров пропуснаха още няколко чисти положения, при едно от които Уатара нацели страничната греда. В самия край на срещата бургазлии допуснаха попадение, което беше реализирано от капитана на гостите Николай Петров. С актив от 21 точки, „акулите“ заемат 5-то място във временното класиране.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега