Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири фирми за производство и проектиране на мебели участват в Burgas Business Awards

Четири фирми за производство и проектиране на мебели участват в Burgas Business Awards

Едни от най-известните и предпочитани фирми за проектиране и производство на мебели са одобрени за участие в престижното издание, отличаващо най- добрите фирми от Бургас и региона Burgas Business Awards.

Едни от най-известните и предпочитани фирми за проектиране и производство на мебели са одобрени за участие в престижното издание, отличаващо най- добрите фирми от Бургас и региона Burgas Business Awards.


"Явор 2000" е първата фирма, която се впуска в надпреварата. Фирмата проектира и произвежда мебели с широко приложение. Тя е с дългогодишен опит в мебелния бранш. Екипът е в течение на актуалните тенденции в мебелното производство. „Явор 2000“ предлага богат асортимент от мебели за дома и офиса: кухненско обзавеждане, мебели за спални, мебели за детски стаи, обзавеждане за офиси, хотелско и търговско обзавеждане; гардероби; обзавеждане за дневни; бани и други.„Явор 2000“ постоянно разработва нови модели и модели по поръчка, като целта им е да задоволи желанието на всеки клиент и да предложи качествени и уникални мебели, които перфектно да се впишат в интериора на всеки дом или офис сграда.Мебелите се изработват по всички изисквания за качество и съвременни технологии. Всеки един от екипа на „Явор 2000“ подхожда професионално към каузата - "доволни клиенти".



Следващата фирма за мебелно производство, участник в бизнес наградите е „Перла мебел“. Това е бутикова фирма за мебели, ориентирана само към специални разработки. Във „Перла мебел“ работят едни от най- добрите проектанти, които разработват интересни мебелни проекти. Фирмата разполага и с най- модерните машини, които правят изработката на мебелите перфектна. „Перла мебел“ е ориентирана предимно към ексклузивни поръчки. Фирмата предлага най- новите методи и иновации на пазара. „Перла мебел“ работи с най- добрите материали на пазара и с водещи интериорни дизайнери от цялата страна.


Третата фирма участник в Burgas Business Следващата е „Мебелна фабрика Пъчков“.Фирмата е създадена през 2007 г. и предлага проектиране, производство и монтаж на екстериорно и интериорно обзавеждане, с акцент върху мащабни, многопластови проекти. Техни клиенти са общини, министерства, банки и много международни брандове.Стремежът на „Пъчков“ ООД е към внедряването на иновативни технологии и повишаване на ефективността на своите служители. Предимството на фирмата е дългогодишният опит и екипът от професионалисти, на които разчита. Съвкупността от тези два ключови елемента,  дават самочувствие и увереност на компанията  да се разраства, да разширява  портфолиото от услуги, което предлага, за да се превърне в надежден и ценен партньор на Българския и Европейския бизнес.Собственият логистичен парк и изключително гъвкав екип дава възможност да бъдат извършвани монтажи до всяка точка на Европа.Пъчков ООД вярват, че чрез рециклирането, всеки бизнес може да намери своята кауза и да помогне за по-добър живот на планетата.  Именно това е едно от най-новите звена в които фирмата инвестира и активно се развива. Крайната тяхна цел е да произвеждат сами плоскости от рециклирана пластмаса, които да влагат в производството на техните бъдещи проекти. Част от корпоративната социална отговорност на Пъчков ООД се изразява и в ежегодно засаждането на 2000 дръвчета.



Мебели „Хитрон“ е последната фирма, която ще участва в Burgas Business Awards. „Хитрон“  е една от първите фирми в гр. Бургас за проектиране и производство на мебели. Фирмата разполага с развита производствена база на територията на гр. Бургас, в която се извършват всички етапи на производствения цикъл. С високотехнологичното си оборудване, Хитрон успява да покрие като срокове и качество, както малък, така и по-голям обем от продукция за малки, средни и мащабни проекти.Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти, които са готови да предложат пълно и професионално съдействие по отношение на дизайна, избора на материали и цветове при мебелопроизводството, както и по отношение на цялостния интериор. С помощта на визуализациите, водени от вашите изисквания, нашите дизайнери могат да реализират всички ваши желания. Богатият им професионален опит гарантира отлично обслужване и високо качество на крайния продукт. Ние създаваме мебели, които носят уникално различни усещания. Умело съчетаваме духа на всеки клиент със същността на техните пространства. Творим уют,  съобразен с вашия стил, повлиян от последните модни тенденции.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега