Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четвъртият албум на алтернативната рок банда EDITORS е вече факт

Четвъртият албум на алтернативната рок банда EDITORS е вече факт

27 юли е денят, в който EDITORS ще забият на главната сцена на SPIRIT of Burgas! Бандата пристига за първи път в България, а освен страхотен концерт, феновете ще имат имат уникалната възможност да са сред щастливците, чули за „сефте” парчета от пресния и горещ нов четвърти студиен албум Тhe Weight of Your Love.

27 юли е денят, в който EDITORS ще забият на главната сцена на SPIRIT of Burgas! Бандата пристига за първи път в България, а освен страхотен концерт, феновете ще имат  имат уникалната възможност да са сред щастливците, чули за „сефте” парчета от пресния и горещ нов четвърти студиен албум Тhe Weight of Your Love.  

Тhe Weight of Your Love изгря на пазара заедно с първото юлско слънце. Това обаче съвсем не променя обичайното за британците величествено и мрачно звучене, с което е пропито всяко парче от албума. Не остава незабелязан почеркът на новите попълнения в бандата Justin Lockey (китара) и Elliott Williams (клавири, бек вокал), които умело се вписват и допълват петорката от Бирмингам – Tom Smith (вокал, китара, пиано), Russell Leetch (бас китара, бек вокал) и Ed Lay (барабани, бек вокал, перкусии). Те успяват да внесат едно по-силно и уверено звучене, което балансира иначе мелодичните любовни лирики.  

Записан в Нешвил, Тенеси, с Tom Waits и Jacquire King, продуцентът на Kings of Leon, Тhe Weight of Your Love впечатлява още преди да отвориш и чуеш албума. Стилизираната обложка приковава вниманието с потопена във вода бяла роза, която се разтваря в мастилени отенъци. В перфектна симбиоза те преливат и прехвърлят емоционалния заряд, който носят песните от албума, посветени на разрушителната и болезнена любов.  Или описано още в рими от парчето Honesty – "Collide into me / I could do with a fight". Специфичният баритонов глас на фронтменът на бандата Тоm Smith, подчертава силата на текстовете и цялостното звученето на албума. Най-яркият контраст в гласовите способността на Тom личат в двете противоположни, като мелодичност и настроение, парчета  “A Ton Of Lov“ и “Nothing“.    

Билети за SPIRIT of Burgas се продават на EVENTIM.BG и в мрежата на Germanos, Пикадили, Техномаркет, Office 1, бензиностанции OMV, Orange. Последни билети на цени от:

-       109 лв. фул пас - /последни останали бройки на тази цена/

-       69 лв. фул билет „след полунощ”

-       30 лв. единичен билет „след полунощ” - последни бройки на тази цена

-       150 лв. VIP билет  

VIP билетът предлага ВИП фестивално изживяване, включващо: - прекрасна гледка към Главната сцена от градината на ресторант НЕПТУН

- вечеря в ресторанта на 27 и 28 юли

- ледени питиета от бар във ВИП зоната    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега