Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цирк в Парламента, депутати се скубят и си чупят очилата

Цирк в Парламента, депутати се скубят и си чупят очилата

До комични сцени на "бой" се стигна в пленарната зала по време на днешното заседание на Народното събрание след декларация на партия "Възраждане".

До комични сцени на „бой“ се стигна в пленарната зала по време на днешното заседание на Народното събрание след декларация на партия "Възраждане". Те отново призоваха "Продължаваме Промяната" да напуснат парламента, защото са показали как държавата е завладяна от чужди посолства. Страстите разпали Явор Божанков от ПП-ДБ .

"Събитията от последните дни са част от подреден план, и когато "Възраждане" говорят за външна намеса знаем си ги. Те говореха за ваксините, излязоха ваксинирани, Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-много силно ни съмняват в това отношения, за Еврото, а сега за национални предатели. По логиката, която сега сме видели, националните предатели са точно те", каза той, след което депутати от ПП-ДБ и Възраждане влязоха в леки физически преркания. 

От ПП-ДБ контрираха, че те пък са проруска партия. Започна размяна на реплики, които прераснаха в бой, а микрофоните в зала бяха изключени от парламента.

"Позорното поведение на една позорна партия ПП няма да търпим повече. Простащината извира от всяка тяхна дума и жест. Тази партия няма място в НС. Никога не сме си позволявали да отправяме лични нападки. Всеки, който срами институцията, няма да излиза на парламентарната трибуна. Всеки път от тук насетне, когато някой се опита да позори институцията Народно събрание, да срами България и да цапа името на българския парламент, ние ще реагираме твърдо и безкомпромисно. Няма да допуснем тези хора да излязат на парламентарната трибуна", каза Костадин Костадинов - лидер на "Възраждане".  

Манол Пейков от ПП-ДБ е одран по бузата, а депутат от “Възраждане” се оказа със счупени очила. Част от депутатите се струпаха около парламентарната трибуна. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега