Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цистерна се преобърна и повлече "ЗИЛ", няма пострадали

Има изтичане на 4 тона бензин
Цистерна се преобърна и повлече "ЗИЛ", няма пострадали

Влекач "МАН" с 34-тонна цистерна се преобърна до село Прилеп, по пътя Карнобат-Шумен. Инцидентът е станал на осми февруари около 13.00 ч. "МАН"-ът е с молдовска регистрация и зад волана бил молдовския гражданин С.П., 57 годишен, уточняват днес от полицията.

Влекач "МАН" с 34-тонна цистерна се преобърна до село Прилеп, по пътя Карнобат-Шумен. Инцидентът е станал на осми февруари около 13.00 ч. "МАН"-ът е с молдовска  регистрация и зад волана бил молдовския гражданин С.П., 57 годишен, уточняват днес от полицията. При преобръщането си "МАН"-а блъска странично насрещно движещия се товарен автомобил "ЗИЛ 131", с шуменска регистрация, управляван от 56 год. А.С. от с. Прилеп, общ. Карнобат.

От инцидента няма пострадали, но е допуснат разлив на около 4 тона бензин от товара на цистерната. Пътното движение в отсечката е отцепено и трафика пренасочен по обходен маршрут : с. Съединение - с. Прилеп.

Създадена е организация по обезопасяване и претоварване на останалите около 30 тона бензин, като изтеглянето на авариралата композиция се извършва в момента. Водачите на двата товарни автомобила са проверени с дрегер за употреба на алкохол, като на молдовския водач апарата е отчел - 0.43 промила алкохол в кръвта.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега