Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цончо Ганев към ПП-ДБ: Вие влязохте в мазето на дъното

Цончо Ганев към ПП-ДБ: Вие влязохте в мазето на дъното

Той посочи, че очаква Конституционният съд най-после да влезе в ролята си и да върне промените в Конституцията и постави въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите избиратели.

"Българинът не е изморен да ходи на избори, българинът е отвратен от това, което се наблюдава през последните години - срамни коалиции, безпринципно молене и днес видяхме за пореден път апогея на това нещо, което наблюдаваме в последните 35 години. Вие влязохте в мазето на дъното и се молите на Борисов да ви удостои и от Плана за възстановяване и устойчивост да осигурите на спонсорите си субсидии. Атанасов тук само дето не клекна. Ако беше клекнал, нямаше да го видим". Това заяви Цончо Ганев от "Възраждане" преди гласуването на решението за обявяване на първия мандат на ГЕРБ-СДС за неуспешен.

Ганев коментира, че коалицията между  ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС е "срамна". Стигаме до там, че хората са отвратени от избори. "Истината е, че когато си създал политически субект на основата на това да вкараш Бойко Борисов във властта и на това да изкараш Пеевски от всичките схеми за крадене, успоредно с това да направиш съдебна реформа, твоите избиратели очакват това от теб. Когато обаче влезеш във властта и първото нещо е да направиш правителство заедно с това, на което си стъпил - антикомунизъм, всичко лошо и да управляваш с БСП, а второто е да направиш срамна коалиция с ДПС и ГЕРБ, стигаме дотам, че наглостта ти е безпределна и ставаш и обясняваш как трябва да се спазва мъжката дума. Къде ти беше мъжката дума, когато обясняваш на своите си избиратели от ПП-ДБ, че Борисов трябва да е в затвора, а Пеевски трябва да бъде изкаран от всякъде и да си понесе последствията от Магнитски", попита Цончо Ганев говорилите преди него Кирил Петков и Атанас Атанасов.

По думите на Ганев, очаква се "Конституционният съд най-после да влезе в ролята си и да върне промените в Конституцията и постави въпроса, какво ще кажат тогава от ПП-ДБ на своите избиратели. Честно казано на голяма част от вашите избиратели им съчувствам и разбирам защо са отвратени от вас", добави депутатът. 

"Голямата част от вашите избиратели са добри българи, които са видели някаква надежда във вас, но вие пропиляхте тази надежда. ГЕРБ и ДПС  нямат проблем да правят безпринципни коалиции, но вие дойдохте с обещание за нов морал в политиката и го пропиляхте", каза още депутатът от "Възраждане".

"Единствените, които ги е страх от избори са ПП-ДБ. Страх ги е от собствените им избиратели. Страх ги е от тези избиратели, които имат глави на раменете си и знаят, че няма да ги подкрепят повече", посочи още той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега