Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да подкрепим „Черноморец“ за Купата, в петък е четвъртфиналът с ЦСКА в Бургас

Да подкрепим „Черноморец“ за Купата, в петък е четвъртфиналът с ЦСКА в Бургас

Домакини на събитието са баскетболен клуб „Черноморец Бургас“ и Община Бургас в новата зала „Арена Бургас“.

Баскетболният „Черноморец“ има две купи на страната от 60-те и 70-те години на миналия век. В края на седмицата клубът ще опита да добави във витрината си още една. Първото препятствие е сериозно. Това е столичният ЦСКА, воден от треньора на националите Росен Барчовски. Но пък тази година „акулите“ ще имат предимството на домакинската подкрепа, тъй като мачовете за Купата ще се играят в зала „Арена Бургас“ от 15 до 17 март.

„Черноморец“ излиза срещу ЦСКА в петък, от 20.30 часа. Ако отстранят столичния гранд, бургазлии, водени от треньора Васил Евтимов, ще играят в полуфинала срещу „Рилски спортист“ или пловдивския „Академик“. Това ще се случи в събота, 16 март, от 19 часа. Финалът ще е на 17 март, неделя, от 18 часа. Стискаме палци той също да е с бургаско участие!

Съветваме ви да закупите билети предварително, за да не ставата опашки на касите на залата. Можете да го направите тук: https://s.shopeee.com/JS5A и тук: https://events.gotoburgas.com/bg/e16043-efbet-cup-2024.

Билетите ще могат да се закупят от касите на място, които ще отворят два дни преди турнира. Домакини на събитието са баскетболен клуб „Черноморец Бургас“ и Община Бургас в новата зала „Арена Бургас“.

Билетите са дневни или тридневни и включват всички мачове, които се провеждат в дадения ден. Цените са 10, 15 и 25 лв., в зависимост от сектора. Всички деца, пенсионери и студенти ползват 50 % отстъпка.

ВИП билетите са ограничени и са на цена от 75 лв. Цената включва място в ложа, място директно до терена, кетъринг и ВИП паркинг.Цените на тридневните билети са равни на два дневни билета от същата категория (20, 30, 50, 150 лв.).
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега