Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да помогнем на Райна, докато все още можем

Да помогнем на Райна, докато все още можем

Да помогнем на Райна! Този призив от дни обикаля социалните медии и ще продължи да скита из тях, докато някой не откликне или докато животът на една млада бургазлийка угасне. Да, това е тъжната действителност, в която живеем.

Да помогнем на Райна! Този призив от дни обикаля социалните медии и ще продължи да скита из тях, докато някой не откликне или докато животът на една млада бургазлийка угасне. Да, това е тъжната действителност, в която живеем.

Вчера на „Охлюва” в Бургас имаше концерт за събиране на средства. Сумата, която бе събрана с помощта на участниците, пеещи за спасението на живота на момичето, бе близо 600 лева и за да сме точни – 597,34 лв. Сумата е нищожна, но още по-нищожни бяха минувачите, отминаващи урните за дарения сякаш са прокажени.  

Да, ще кажете „писна ни от тези драми…”, „защо аз да помагам, къде е държавата…”, „вече помогнах на един, не мога да спася всички…” и може би ще сте прави донякъде.   На фона на нищожните възнаграждения, които получават работещите, те успяват да отделят пари за някоя кауза. Безработните също отделят от парите за насъщния, за да помогнат. А къде са хората с пари?

10 000 лева не са кой знае колко голяма сума, за да не може да се събере за седмица, но уви явно заможните са се изпокрили по барове и кръчми и само щракат с пръсти пред фолкпевачките... жалко, много жалко за тях.  

А политиците къде са? Онези същите, които даряваха пари от собствената си субсидия, за да спасят друга млада бургазлийка…И те са като богаташите, нищо не правят… или почти нищо, правят когато им изнася и когато печелят дивиденти от ситуацията.  

Ако случаят на Райна продължи да се разчува лавинообразно из медийното пространство, политиците ще имат изгода отново да дарят средства, но засега сякаш „надеждата” спи. За съжаление Райна няма много време, за да дочака събуждането й. Ако сега не помогнем, един млад живот ще си отиде без време. Колкото и изтъркано да звучи, ще го кажем, тъй като днес е такъв ден – „Съединението прави силата” – заедно можем да помогнем на Райна да оздравее!  

Банковата сметка, в която се набират средства за лечението на Райна, е в Пощенска банка, клон Бургас: BG58BPBI79371018214301.

Може да помогнете на Райна и като дарите средства в дарителските кутии разположени в Бургас. Ето къде може да ги откриете:

* квартал Сарафово - ЦДГ “Ален Маг”; храм “Св. Николай Чудотворец”; магазин “Шери”; магазин “Калина-център”; кафе “Валенсиана”; фр.салон “Далекса”; магазин за сувенири и сладолед - център Сарафово; ресторант “Белият делфин”; павильон за вестници и цигари до централната спирка в квартала (Джейка).

* Бургас - една дарителска кутия, намираща се в магазин “А&Т” - к-с “Лазур” ул. Копривщица 21 и още две в закусвални “Симит сарай” на следните адреси: ул. Иларион Макариополски 17 (в непосредствена близост до Търговската гимназия), както и на ул. Фотинов 32 в периметъра около I-во РПУ-Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега