Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дадоха старт на реконструкцията на 70-годишния водопровод на село Варвара

Дадоха старт на реконструкцията на 70-годишния водопровод на село Варвара

Модернизираната инфраструктура ще осигури по-чиста вода и ще намали честотата на прекъсванията на услугата, осигурявайки постоянно и надеждно водоснабдяване.Ще бъдат положени 3638 линейни метра от водопроводната мрежа на село Варвара.

Днес в село Варвара направиха първата копка на проекта за реконструкция на водоснабдителната мрежа. Проектът за реконструкция на водопровода на с. Варвара, има за цел да модернизира вече остарялата водоснабдителна система на селото. Обновената мрежа ще осигури по-ефективно и устойчиво водоснабдяване и ще минимизира загубите на вода, които в определени месеци са достигали 90%.


Снимка: Община Царево

Модернизираната инфраструктура ще осигури по-чиста вода и ще намали честотата на прекъсванията на услугата, осигурявайки постоянно и надеждно водоснабдяване. Ще бъдат положени 3638 линейни метра от водопроводната мрежа на село Варвара. 

Реконструкцията се финансира със средства от Републиканския бюджет и ще се изпълнява от фирма “АЛДИ КОМЕРС ГРУП” ЕООД, строителният надзор на обекта ще се осъществява от “БУЛКОНС ГРУП” ООД. Проектът е планиран за завършване около месеца след откриването на строителната площадка.


Снимка: Община Царево

"Това е първият от проектите, които успяхме да привлечем само няколко месеца след началото на мандата - водопровода на с. Варвара, проектиране на пречиствателна станция в селото, проектиране на пречиствателна станция в с. Синеморец, спортна зала в гр. Царево и основен ремонт на пътя за с. Бродилово. Договорът с фирмата изпълнител влезе в сила преди седмица, започваме през летния сезон защото съм убеден, че ние от общината нямаме почивен ден и сезон и че в кратки срокове, без да пречим на туристите, ще подменим този 70 годишен водопровод.", коментира кметът на Царево Марин Киров. 


Снимка: Община Царево

Освен него, събитието уважиха още председателят на общински съвет Царево Таня Янчева, кметът на с. Варвара Бистра Димова, заместник-кметовете Георги Стоянов и Денис Диханов, както и общински съветници от община Царево.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега