Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата от ДГ „Звездица“ вече играят на нова площадка

Децата от ДГ „Звездица“ вече играят на нова площадка

Дворът на филиала на ДГ „Звездица“ бе цялостно реновиран с нова градинка и озеленяване, нови плочки и бордюри около нея, паркова мебел и ново осветление.

Децата от филиала на ДГ „Звездица“ на ул. „Лермонтов“ № 9 вече играят на чисто нова площадка. Дворното пространство е цялостно реконструирано, като част от новата общинска програма за обновяване на дворните пространства в бургаските детски градини.


Снимка: Община Бургас

„Когато родители, учители и Община обединим усилия, се получава точно такова ново и красиво пространство за отдих, занимания на открито и спорт, като това във филиала на детска градина “Звездица”. Пожелавам на всички деца със здраве и настроение да го ползват!“, сподели кметът Димитър Николов, който бе гост на тържеството.


Снимка: Община Бургас

На празника присъстваха още директорът на детската градина Росица Калева, педагози, родители и деца.

Дворът на филиала на ДГ „Звездица“ бе цялостно реновиран с нова градинка и озеленяване, нови плочки и бордюри около нея, паркова мебел и ново осветление. Площадките за игра и занимания на открито също са изцяло преобразени с чисто нови детски съоръжения, на които децата да играят.

Обновяване на дворните пространства продължава и в други бургаски детски заведения в изпълнение на новата общинска програма, предлагаща цялостна концепция за реновиране на площадките на детски градини и училища, съобразно нуждите, активността и проектната готовност за изпълнение на ремонтите. Това ще помогне на тези от тях, които още не са обновени, да предложат една съвременна здравословна жизнена среда за нормално физическо и психическо развитие на децата.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега