Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Демерджиев: Очаквам до края на деня Деян Моллов да подаде оставката си

Демерджиев: Очаквам до края на деня Деян Моллов да подаде оставката си

Припомняме, че директорът на "Гранична полиция" Деян Моллов бе понижен преди дни. На неговото място бе назначена досегашният му заместник Росица Димитрова, а на самия Моллов възложен ресор "Охрана на границата".

"Причина за тежкия инцидент в Бургас, при който автобус с нелегални сирийци помете патрулка и уби двама полицаи, е недокрай прецизно изпълнение на функциите на "Гранична полиция". Тези лица е трябвало да бъдат възпрени да не преминат държавната граница. Очаквам до края на деня Деян Моллов да подаде оставката си". Това заяви на брифинг в Бургас служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

"Имам големи претенции към "Гранична полиция" и ще взема мерки", закани се Демерджиев. „Не органите на полицията в Бургас е трябвало да пресрещнат автобус с 47 мигранти, а тези лица е трябвало да бъдат възпрени да не преминат държавната граница. Още когато встъпих в длъжност, стана една рокада, която не се коментираше много. Директорът на ГП беше преместен като зам-директор с една основна цел - да се занимава с възпирането на този мигранстки натиск. Това е работа на Гранична полиция – работа, която очевидно не е свършена”, каза министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, който призова за оставки на отговорните лица. 

Припомняме, че директорът на "Гранична полиция" Деян Моллов бе понижен преди дни. На неговото място бе назначена досегашният му заместник Росица Димитрова, а на самия Моллов възложен ресор "Охрана на границата".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега