Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ден без автомобили в Брюксел, за качилите се зад волана - глоба 150 евро

Ден без автомобили в Брюксел, за качилите се зад волана - глоба 150 евро

В Брюксел днес е забранено движението на автомобили, предават световните агенции. Това обаче не се прави за първи път и хората там са свикнали.

В Брюксел днес е забранено движението на автомобили, предават световните агенции. Това обаче не се прави за първи път и хората там са свикнали. Полицията предупреди, че за движение на коли в Брюксел днес ще налага глоби до 150 евро. Инициативата е част от "Европейската седмица на мобилността", в която участват над 1000 европейски града.

Движението на автомобили е забранено от 9 до 19 часа местно време, с изключение на градския транспорт, такситата и службите за бързо реагиране. Някои категории частни лица като практикуващи лекари или инвалиди, за които автомобилът е единствено средство за придвижване, имат право да ползват колите си в този период, но само ако предварително са получили разрешение от полицията. Тяхната скорост се ограничава до 30 км в час.

През целия ден пътуването с градския транспорт е безплатно, а броят на автобусите, трамваите и влаковете е увеличен. Забранено е и влизането в столицата на автомобили от други градове - пристигащите трябва да оставят превозните си средства на паркингите, разположени до всички големи магистрали.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега