Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ден за национално бягство от училище

Ден за национално бягство от училище

Учебният процес в училищата в София няма да бъде нарушен в понеделник, независимо от броя на отсъстващите ученици. Това заяви пред БТА началникът на Регионалния инспекторат по образование в София Ваня Кастрева.

Учебният процес в училищата в страната няма да бъде нарушен, независимо от броя на отсъстващите ученици.  Това заяви пред БТА началникът на Регионалния инспекторат по образование в София Ваня Кастрева.

Първият учебен ден за Новата година ще бъде, както е по график, на 3 януари. Директорите на училищата в София нямат притеснение за занятията в понеделник, допълни Кастрева. Почивката на учениците за Коледа и Нова година започна на 24 декември. След като учениците не постигнаха успех с протестите си за удължаване на ваканцията, сега те готвят "Ден за Национално бягство от училище".  В социалната мрежа Facebook бойкотът е подкрепен виртуално от над 11 000 души, които смятат, че учениците са ощетени от малката почивка, наречена "Коледна ваканция".

Индивидуално решение на всеки ученик е дали да подкрепи тази акция, каза Ваня Кастрева.  Затова от инспектората не могат да предвидят дали учениците ще отсъстват масово от занятия и по какви причини. Учениците, които днес не отидат на училище, ще получат неизвинени отсъствия, допълни Кастрева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега