Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денков: В министерствата има редица проблеми за милиарди, наследени от служебния кабинет

Денков: В министерствата има редица проблеми за милиарди, наследени от служебния кабинет

"Правителството е приело детайлна управленска програма, но в подготовката на програмата се е сблъскало с редица проблеми за милиарди левове, наследени от служебния кабинет"

Правителството е приело детайлна управленска програма, но в подготовката на програмата се е сблъскало с редица проблеми за милиарди левове, наследени от служебния кабинет. В някои от случаите става дума за очевидни управленски грешки и нарушения в правилата. Това каза на пресконференция пред медиите премиерът Николай Денков, цитиран от БНТ.

На нея участват още министърът на финансите Асен Василев, министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов, министърът на енергетиката Румен Радев, министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков."Налага се от първия ден да гасим пожари в повечето министерствата. Тези пожари, наложиха да включим допълнителни дейности в програмата, което отнема много енергия и време от работата на екипите в министерствата", каза той.

"Описаните проблеми засягат много милиарди левове, които най-малкото са под риск, а някои от тях са загубени. Предвид характера им някои от тях ще бъдат представени на контролните органи, за да се види има ли щети в особено големи размери. Ако да - ще бъдат препратени на прокуратурата. Това означава защо всяко правителство трябва да има контрол", каза още Денков.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега