Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутат от ГЕРБ мъкне чувал с бюлетини, помагал на бременна

Депутат от ГЕРБ мъкне чувал с бюлетини, помагал на бременна

Депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов беше заснет от фотограф на в. "Сега" как заедно с друг мъж носи чувал с бюлетини пред ОИК-София.

Депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов беше заснет от фотограф на в. "Сега" как заедно с друг мъж носи чувал с бюлетини пред ОИК-София. Присъствието на народния представител в комисията вчера заедно с колегата му Иван Божилов предизвика скандал заради съмнения за манипулиране на вота.

"Помогнах с пренасянето на чувала, защото трябваше да го пренесе една бременна жена, която беше останала сама с чувала, защото останалите членове на СИК си бяха тръгнали. Много съжалявам само, че бременната жена не се вижда на снимката, защото тя вървеше само на 2-3 крачки зад нас", обясни пред "Фокус" депутатът Станислав Иванов.

По думите му от снимката много ясно се виждало, че чувалът, който носи заедно с представител на СИК, е от сградата на ОИК-София навън към микробуси, с които се транспортират чувалите с бюлетините.

"Чувалите, които излизат от сградата, и протоколите от тези СИК-ове вече са обработени от ОИК-София и не може да има никакви съмнения за каквито и да било манипулации", твърди народният представител. 

"На самата снимка много ясно се вижда, че навсякъде около нас има полиция и е немислимо който и да било дори да си помисли да прави нещо. Освен това ясно се вижда, че чувалът е запечатан", каза още Иванов.

Той оправда присъствието си в ОИК-София в деня след изборите с нуждата да занесе храна и вода на техни представители заради проточилия се процес с предаването на протоколите.

"Аз като координатор на район, разполагайки с надлежно пълномощно, бях от хората, които помогнаха в този процес. Освен това много от нашите представители ни сигнализираха, че представители на други партии масово бойкотираха процеса и захвърляха бюлетините. Още от сутринта закъсня изборният процес, секциите отвориха на много места със закъснение", коментира още депутатът.  

Присъствието си в залата той обясни точно с нуждата да остави храна и вода. Иванов добави, че не е минавал зад огражданията, зад които стоят членовете на СИК. "ГЕРБ не е манипулирал преброяването. Напротив – още с откриването на изборния ден представителите на останалите извън ГЕРБ партии в СИК по всякакъв начин се опитаха да бойкотират изборния процес", заключи депутатът.

 От ГЕРБ още вчера признаха, че двамата депутати наистина са били в ОИК, но не като депутати, а в качеството на районни координатори на партията. Заради хаоса с обработката на изборните документи пред столичната зала "Универсиада", където се помещава ОИК-София, вчера се извиха огромни опашки от членове на секционни комисии.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега