Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в заседанието

Депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в заседанието

Вместо това щели да се включат в протеста.

Депутатите от БСП обявиха, че няма да участват в днешното заседание на Народното събрание. Вместо това щели да се включат в протеста.

„Подкрепяме протеста, решили сме да не влизаме в зала. Така и така тази седмица в дневния ред не е заложена оставката на Борисов – най-голямото искане на протестиращите, решихме да не сме част от заседанието, а от протеста”, коментира Стоян Мирчев пред камерата на NOVA. По думите му, всеки ден някой от народните представители на партията оставал сред протестиращите, вместо да влезе на заседание.

Междувременно, от ГЕРБ се зарекоха, че ще съберат необходимия кворум от 121 души. И това се случи. Регистрираха се 127 депутати - напълно достатъчно за провеждане на заседанието. Днес НС ще разглежда международни договори, както и Законът за училищното и предучилищното образование.

Що се отнася до самия протест, днес полицейското присъствие в т.нар. "триъгълник на властта" в столицата е засилено. Преди и в началото на протестните действия в периметъра на зоните за сигурност към институциите в центъра на столицата екипи на столичната дирекция на вътрешните работи предприеха огледи и проверки на площите с цел отстраняване на опасни предмети и вещи.

Подготвени на различни места са открити метални тръби, чували с камъни и стъклени бутилки, дървени пръти, 2 ножа, бойна прашка, 5-литрова туба с неустановена течност с остра миризма. При обход на района е намерена и чанта, пълна с бутилки с течности с различен цвят и остра миризма.

Огледите и проверките продължават.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега