Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите от ГЕРБ: Изборите ще са сигнал за бъдещето на България

Депутатите от ГЕРБ: Изборите ще са сигнал за бъдещето на България

Над 200 души се събраха в залата на НЧ „Георги Кондолов”- 1914 в Царево, за да се срещнат с народните представители от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и Ивелина Василева. Събитието уважиха кметът на морската община инж. Георги Лапчев, както и общинските съветници от партията.

Над 200 души се събрахав  залата на НЧ „Георги Кондолов”- 1914 в Царево, за да се срещнат снародните представители от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и Ивелина Василева. Събитиетоуважиха кметът на морската община инж. Георги Лапчев, както и общинскитесъветници от партията.

„Резултатът от изборитена 25 май ще бъде ясен сигнал за това как ще продължи нашето бъдеще, това  на децата ни и на държавата, в която живеем.Когато поехме управлението на страната през 2009 г., в България усвояeмостта на еврофондовете беше около2 %. С помощта на Томислав Дончев и експертния му екип, товасе промени и усвояването на европейските средства достигна до 34%”, заяви областниятлидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.

„Не трябва дапозволяваме България да върви по ретрограден път. Ние вярваме, че трябва дададем право на работещите, на можещите, на желаещите да се развиват. За това,обаче, реално може да ни помогне активното ни участие на изборите в неделя.Царево е пример за европейски развиващ се град в последните години, общинатаизпълнява проекти и подобрява животанахората в населените места” сподели Ивелина Василева пред присъстващите. Срещата завърши спостановката „Човекоядката” на ДТ „Адриана Будевска” – подарък отръководството на ГЕРБ към жителите на морската община. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега