Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите се връщат в парламента заради бюджета

Депутатите се връщат в парламента заради бюджета

Парламентът се събира днес извънредно от 10.00 часа, за да обсъди и гласува отново промените в закона за държавния бюджет за 2013 г., върху които президентът наложи вето. За да бъде преодоляно ветото на президента са необходими 121 гласа.

Парламентът се събира днес извънредно  от 10.00 часа, за да обсъди и гласува отново промените в закона за държавния бюджет за 2013 г., върху които президентът наложи вето. За да бъде преодоляно ветото на президента са необходими 121 гласа.

БСП и ДПС, които отново ще гласуват за актуализацията, имат общо 119 депутати заради отсъствието на Делян Пеевски. От ГЕРБ са против редакцията на бюджета. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че народните представители от неговата партия ще гласуват по съвест.   

Протестиращи срещу кабинета "Орешарски" организират днес "голямо посрещане" за депутатите. Събитието първоначално беше предвидено за 4 септември - първото редовно заседание след края на депутатската ваканция, но след като стана ясно, че Народното събрание се свиква извънредно заради президентското вето, в социалната мрежа "Фейсбук" няколко хиляди се уговориха да посрещнат депутатите "пред и зад парламента" днес. Участие в интернет са потвърдили над 4 700 души. Администраторите на групата във "Фейсбук" уточняват, че посрещането днес не отменя събитието на 4 септември.      

От "Протестната мрежа" снощи предупредиха, че БСП и ДПС подготвят „истинска инвазия с автобуси” за днес в подкрепа на кабинета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега