Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десета победа за отбора на "Поморие"

Десета победа за отбора на "Поморие"

Отборът на “Поморие” се поздрави с десета победа в първенството на “Б” професионална футболна група. Възпитаниците на старши треньора Малин Орачев се наложиха над “Септември” - Симитли в домакинска среща от 13-тия кръг. Срещата завърши с резултат 3:2 в полза на поморийци, като първата точка отбеляза играчът ни Яни Пехливанов в 21-та минута.

Отборът на “Поморие” се поздрави с десетапобеда в първенството на “Б” професионална футболна група. Възпитаниците настарши треньора Малин Орачев се наложиха над “Септември” - Симитли в домакинскасреща от 13-тия кръг.Срещата завърши с резултат 3:2в полза на поморийци, като първата точка отбеляза играчът ни Яни Пехливанов в 21-та минута. 

Резултатът бе изравнен в 40-та минута, когато Илиян Христов сеоказа точен за „Септември”.В началото на второто полувремезащитникът Пехливанов отново даде аванс за своя тим. Девет минути преди края на мача Михаел Орачев покачи аванса от дузпа, отсъденаза нарушение срещу резервата Стефан Стаматов. В добавеното време ДаниелМладенов от противниковия отбор намали разликата на 3:2.

С натрупан актив от 31 точки ОФК“Поморие” остава лидер в класирането, следван от "Дунав" с 27 точки и"Локомотив" с 26.Следващият двубой на поморийци ще сесъстои на 03.11.2015г. /вторник/ от 15.30 часа в Созопол.

Предстоящатасреща е отложеното от 12-тия кръг на първенството морско дерби срещуедноименния отбор.ОФК “Поморие” организира безплатен транспортза своите почитатели.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега