Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десислава Атанасова: Няма да търсим подкрепа чрез натиск

Десислава Атанасова: Няма да търсим подкрепа чрез натиск

Няма да предприемем стъпки, както направиха от ПП в тяхното правителство, когато то се разпадаше, категорична бе тя

"Нито ще опитваме чрез натиск, нито чрез някакви примамки, нито чрез каквито и да било други действия да ангажираме депутати от други парламентарни групи, извън тези, които публично заявиха своята подкрепа - ДПС и ИТН, за това правителство". Това заяви пред БНР Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Няма да предприемем стъпки, както направиха от ПП в тяхното правителство, когато то се разпадаше, категорична бе тя и добави: "Ние такъв подход изобщо не обмисляме да реализираме. Дори няма да призоваваме 5-6-10 народни представители да се отцепват, да не идват на работа, а да гласуват по съвест". Според нея ако не се реализира първият мандат, не вижда как ще се води разговор за втори. Атанасова подчерта, че представят безупречен в своята биография кандидат за премиер. "Ако сме заложили приоритет Шенген, еврозона, ПВУ - има ли по-подходящ човек, който може да свърши тази работа", попита тя.

Запитана за състава на кабинета, който се очаква утре Мария Габриел да предложи пред президента, Десислава Атанасова отговори:"Няма да се ангажирам с имена, защото до последно текат разговори. Все още се опитваме да намерим баланс с останалите парламентарни групи. Коректно е всички, които участват в правителство с подкрепа, да имат своето представителство. Всички, които подкрепят в мнозинство в НС правителство, имат право да излъчат своите кандидатури. При всички положения така е редно. Уважаваме всички български граждани и техния вот и всеки трябва да се съобразява с това".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега